Digital annonsering

Over 1,2 millioner nordmenn benytter TV 2 og Egmont sine digitale flater daglig for å oppdatere seg innenfor nyheter, sport, underholdning og forbrukerstoff. Velkommen til oss!

Norges nest største digitale dekning

Høsten 2018 samlet vi de kommersielle kreftene fra TV 2 og Egmont Publishing til én slagkraftig digital enhet, Egmont Digital. Sammen er vi en av Norges største digitale mediehus og når ut til 3,5 millioner nordmenn hver måned.

TV 2 skaper og deler eksklusivt innhold med hele Norge hver eneste dag. Vi er Norges viktigste og mest troverdige, kommersielle nyhetsformidler. Samtidig underholder vi familien, vi oppdaterer deg på farta og vi gir deg de største sports øyeblikkene. Alt dette får du på tv2.no. Les mer om tv2.no her.

Klikk.no er ett av Norges største livsstilnettsteder. Vi tilbyr unikt og kvalitativt innhold tilpasset digitalt lesermønster, og fra kjente norske magasiner i Story House Egmont​. Alt innhold er basert på avanserte søkerordanalyser, og slik vet vi at innholdet vårt treffer det leserne faktisk er ute etter. Uansett om det er tips til deg som nybakt forelder, styling til hytten eller sunne livsstiltips. Les mer om Klikk.no her.

Vi hjelper våre annonsører og samarbeidspartnere med å skreddersy kampanjer som treffer ønsket målgruppe i et troverdig miljø og i riktig kontekst. Vi bidrar også gjerne med å dokumentere effekten av din kampanje hos oss.

Ta kontakt for mer informasjon, råd eller tilbud.

Kontakt oss

Formater

Her finner du en oversikt over våre annonseformater. Klikk deg inn for detaljert beskrivelse, tekniske spesifikasjoner og se eksempler på annonser.

Betingelser

Her finner du informasjon om levering, endringer, avbestillinger, måling og datapolicy.

Priser

Her finner du ratecard for 2024

Programmatisk

Les mer om hvilken teknologi vi bruker, meld deg på nyhetsbrev og kontakt oss

Brands

Cases

Kontaktpersoner

Astrid Skeie

Astrid Skeie

Digital Byråansvarlig

Jawvanan Jehan

Jawvanan Jehan

Teamleder AdOps

Jørgen Dønnum

Jørgen Dønnum

Kommersiell Leder tv2.no

Lars Nyborg Mongstad

Lars Nyborg Mongstad

Senior digital byråansvarlig

Lisa Ludvigsen

Lisa Ludvigsen

Digital Byråansvarlig

Pontus Bengtsson

Pontus Bengtsson

Salgsleder Digital

Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Digital Byråansvarlig