TV2.no

TV2.no er et av Norges største nyhetsnettsteder. Vi har hatt en vekst på 13% i 2020 og får besøk av mellom 1,2 og 1,5 millioner unike brukere hver eneste dag.

TV2.no er et bredt, nyhetsdrevet nettsted som jobber for at brukerne våre skal bli oppdatert, underholdt og engasjert hver eneste gang de er innom. Vi er opptatt av å ta folk på alvor og snakke med brukerne våre – ikke til.

TV 2 skaper og deler eksklusivt innhold med hele Norge hver eneste dag. Vi underholder familien, vi oppdaterer deg på farta og vi gir deg store sportsøyeblikk. Alt dette får du på TV2.no.

Det viktigste for oss i året som kommer er å øke dekningen til TV2.no i det norsk folk ytterligere, få flere til å se mer levende bilder og gi brukerne våre en enda bedre opplevelse gjennom å logge inn på våre tjenester.

Kontakt ossGå til Story House Egmont

Om TV2.no

  • TV2.no har hatt en trafikkvekst på 13% i 2020​
  • 80% av trafikken kommer fra mobil​
  • Leverer innhold som engasjerer, oppdaterer og underholder innenfor Nyheter, Sport og Underholdning​
  • TV 2-nyhetene har en svært høy tillit i befolkningen og er det mediehuset med størst økning i tillit fra mars 2019 til 2020 (Medietilsynets undersøkelse)

Nyheter​

Som en av Norges største nyhetsformidlere når vi ut til hele befolkningen med innholdet vårt, og akkurat nå satser og utvikler vi oss på flere digitale plattformer for å møte fremtidens brukere. Vi leverer alt fra løpende liverapportering, undersøkende journalistikk, reportasjer, breaking news og digital historiefortelling. TV 2-nyhetene har en svært høy tillit i befolkningen og er det mediehuset med størst økning i tillit fra mars 2019 til 2020 (Medietilsynets undersøkelse)

Sport

TV 2 har Norges fremste sportsredaksjon og er først med det siste av sportsnyheter, nasjonalt som internasjonalt. Hos oss får du både raske nyheter og mer gjennomarbeidede feature-saker. Vi satser på utvikling, nye forteller-metoder, interaksjon med publikum og video. I TV 2 Sportens app kan du delta i konkurranser og se scoringer fra alle de viktigste fotball-ligaene i Europa. Vi holder deg oppdatert på alle TV 2s viktige sportsrettigheter innen fotball, vintersport, sykkel og sjakk, og loser deg til direktesendinger innen LIVE-sport og breaking news. Gjennom gode samarbeidsavtaler viser vi deg også de beste klippene til konkurrentenes rettigheter - alt det viktigste for en sportsinteressert finner du til enhver tid på tv2.no/sport.

Underholdning

TV 2s programinnhold spenner bredt; fra stor familieunderholdning og konkurransedrevet reality til målgruppespesifikke drama og dokusåpe videre til fakta- og dokumentarserier som setter dagsorden. På TV2.no finner du det nyeste innen velkjente programkonsepter som Kompani Lauritzen, Farmen, Skal vi danse, den eksklusive, digitale satsningen på God Kveld Norge som oppdaterer deg på kjendis-Norge gjennom hele uken, og mye mer. I tiden som kommer har vi et enda høyere fokus på fornyelse og nyskaping. Vi skal være modigere og teste mer. Alt innholdet vårt tas ut på tvers av flere flater.

Daglig trafikk

I 2020 hadde TV2.no i snitt 1.3 millioner unike brukere og 6.4 millioner sidevisninger hver eneste dag.

Demografi

Gjennom vårt brede og eksklusive innhold treffer vi på tvers av kjønn og alder på TV2.no

Kontaktpersoner

Gry Rudshagen

Gry Rudshagen

AdOps Manager

Kontakt oss